Kradel britvice, da je imel za fiks

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
30-letnik prišel iz zapora in se takoj vrnil na staro pot. V trgovinah je kradel in preprodajal blago, napadel je tudi starejšo žensko. Policisti so mu že odvzeli prostost.
Oglej si celoten članek

30- letnik je v začetku novembra zaključil prestajanje zaporne kazni zaradi storitve kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete. Omenjeni je heroinski odvisnik in se preživlja izključno z denarjem, ki ga dobi s prodajo ukradenih stvari. Biva na različnih zapuščenih lokacijah v Celju ali Žalcu, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Po zaporu na stari poti

Takoj po izpustitvi iz zapora je 30-letnik nadaljeval s storitvijo kaznivih dejanj. Od 10. novembra dalje je dnevno izvrševal kazniva dejanja. Najpogosteje je v športnih trgovinah trgovskih centrov kradel različno športno opremo višjega cenovnega razreda,  od trenerk, športnih hlač in  jaken. V ostalih prodajalnah na območju Celja in Žalca pa je kradel predvsem komplete britvic. Z omenjenimi tatvinami je storil za dobrih 4.000 evrov materialne škode.

30-letnik je osumljen tudi drzne tatvine, ko je skrit za zabojniki v grmovju ob stanovanjskem bloku na Prežihovi ulici v Žalcu, pričakal starejšo občanko in ji iz rok iztrgal torbico, v kateri je imela dobrih 150 evrov gotovine, plačilne in druge kartice ter dokumente.

Celjski policisti so 30-letnika ovadili zaradi suma storitev kaznivih dejanj tatvin, velikih tatvin in roparske tatvine in ga privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor, so še policisti zapisali v sporočilu za javnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:02 27. November 2012.

    Katero trenerko je ukradel? A sedaj so morali v klubu poiskati nadomestno trenerko? Grozno je to, ja... :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.