Kradel elektriko, vzgajal konopljo

Foto: Žurnal24
Če bi prodal konopljo, bi lahko zaslužil okoli 15 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

31. januarja so policisti Policijske postaje Celje v sodelovanju s policisti Enote vodnikov službenih psov opravili hišno preiskavo. Na območju Upravne enote Laško so pri 21-letnem Celjanu v stanovanjski hiši, ki jo je uporabljal za gojenje prepovedane droge konoplje, našli in zasegli več sadik konoplje pripravljene za žetev.

Pri preiskavi so odkrili laboratorij, ki je bil opremljen z napravami za umetno svetlobo, prezračevanjem in ostalimi pripomočki za vzgojo prepovedane droge, zasegli pa so 60 rastlin konoplje, so sporočili s PU Celje.

Osumljeni Celjan bo ovaden zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog ter tatvine elektrike, saj je imel električno energijo, ki jo je uporabljal za vzgojo konoplje, napeljano mimo merilnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.