Kradel obleke in športne copate

Foto: PU Koper
Foto: PU Koper
Policija je v pristorih, kjer živi, našla zasežene predmete.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek so bili postojnski policisti obveščeni o tatvini športnih copat v eni od postojnskih prodajaln, naslednji dan pa o vlomu v poslovni objekt, in sicer takoj po zapiralnem času prodajalne.

"Storilec si je iz prodajalne protipravno prilastil več kosov oblačil, v skupni vrednosti okoli 700 evrov," je pojasnila Anita Leskovec iz PU Koper. 

S pomočjo zbiranja obvestil, ogleda kraja kaznivih dejanj in zasega predmetov so policisti prišli na sled 38-letnemu Sežančanu, ki se že nekaj časa zadržuje na območju Postojne.

"Na podlagi pisne odredbe sodišča iz Kopra so policisti v sredo opravili preiskavo prostorov, ki jih osumljeni trenutno uporablja za prebivanje v Postojni," je še povedala Leskovškova. "Tam so našli in zasegli predmete, ki nedvomno izvirajo iz navedenih kaznivih dejanj, zato bodo zoper Sežančana podali kazensko ovadbo na ODT v Kopru."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.