Kradel tablete in stekleničke metadona

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
30-letni moški je zdaj v hišnem priporu.
Oglej si celoten članek

Novomeški policisti so v četrtek odvzeli prostost 30-letnemu moškemu, ki ga med drugim sumijo vloma v zdravstveno ustanovo na območju Novega mesta. S kazensko ovadbo so moškega z območja Brežic privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil hišni pripor, so danes sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Novomeške policiste so konec septembra obvestili o vlomu v zdravstveno ustanovo v Novem mestu. Storilec je vlomil skozi več vrat in odtujil tablete substitola in stekleničke metadona ter z vlomom povzročil premoženjsko škodo.

Osumljenec je 9. oktobra ponovno skušal vlomiti v prostore zdravstvene ustanove, vendar mu ni uspelo. Med preiskavo so policisti ugotovili, da je kaznivih dejanj osumljen 30-letni moški, ki prebiva na območju Brežic.

Pridobili so odredbo sodišča in na naslovu njegovega bivanja opravili hišno preiskavo. V četrtek so osumljencu odvzeli prostost in ga s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je za 30-letnika odredil hišni pripor.

V preteklih letih so policisti moškega že večkrat obravnavali zaradi premoženjskih kaznivih dejanj in kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog, so še sporočili s policije.

Slovenija Neverjetno, koliko denarja in nakita imajo ljudje doma

Magazin Vlomilci na delu: Mama našega znanega slikarja ob kar 11 umetnin

* Fotografija je simbolična

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.