Kradli na Primorskem in v Grosuplju

Foto: Žurnal24 (Foto: Policija)
Koprski policisti so ujeli Primorce, stare 16, 17 in 19 let, ki so kradli denar, cigarete in alkohol v Kopru, Ajdovščini in Grosuplju.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Koper so decembra obravnavali več vlomov v trgovine in gostinske lokale. Takratni neznanci so kradli denar, cigarete in alkoholne pijače. Sledi pri pri preiskavi so jih vodile do 16-letnika z območja Kopra ter 17- in 19-letnika z območja Ajdovščine.

V hišnih preiskavah na območju Kopra in Ajdovščine so našli del ukradenih predmetov, pri tem pa raziskali še devet kaznivih dejanj z območja Kopra, tri z območja Ajdovščine in dve kaznivi dejanji z območja Grosuplja.

Fantje so bili po zaključenem predhodnem postopku (zaslišanju) izpuščeni na prostost.

Danes smo poročali tudi o primeru 16-letnih fantov z Gorenjskega, ki sta ponoči vlomila v trgovino v Radovljici, a pri dejanju so ju zasačili policisti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.