Kradli sta obleke

Foto: Žurnal24 Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti čez dan opravljali na relaciji Gornja
Včeraj so pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče. Motorist je utrpel lažje poškodbe; dve ženski sta kradli v trgovini.
Oglej si celoten članek

Dolgi prsti bodo dve ženski pripeljali pred sodišče, saj so jih policisti včeraj ujeli pri kraji ženskih oblačil. To pa ne velja za neznanca, ki je v Sebeborcih z dvorišča ukradel 70 kilogramov odpadnih kovin, ter za neznanca, ki sta poškodovala motorno kolo in osebni avtomobil.

Odnesla ga je hitrost
Brez prometnih nesreč ni šlo. Pred naseljem Noršinci je voznik motornega kolesa zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola izgubil oblast nad vozilom in zapeljal z vozišča. Ob padcu je utrpel lažje poškodbe, gmotna škoda na vozilu pa znaša 500 evrov.

Pridržanih je bilo sedem kršiteljev, ki se ob intervencijah policistov niso pomirili; zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa so pridržali voznika osebnega avtomobila, voznika motornega kolesa in kolesarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.