Krajnc bo tožil Požarja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Spopad urednikov. Po intervjuju s Kresalovo. Krajnc: "Dovolj imam", Požar: "Neumnost".
Oglej si celoten članek

Bojan Krajnc, urednik in avtor oddaje Ugani, kdo pride na večerjo, bo tožil Bojana Požarja, urednika Pozareporta. Povod za to je včerajšnji odziv Združenja novinarjev in publicistov (ZNP) na nedeljski intervju z nekdanjo predsednico LDS Katarino Kresal. V kritičnem odzivu je bilo med drugim zapisano, da je Bojan Krajnc format oddaje ukradel BBC-ju.

"ZNP v svojem pamfletu ponavlja laži, ki jih vseskozi objavlja Pozareport: da sem BBC-ju ukradel format oddaje. To je daleč od resnice. Edino, kar imata ti dve oddaji skupnega, je naslov. Obe sta si ga sposodili pri kultnem filmu Guess who's comming to dinner, ki ne govori o kuhinji, ampak o nestrpnosti. Doslej sem ta njegova podtikanja ignoriral, zdaj pa imam dovolj in ga bom tožil," nam je sporočil Bojan Krajnc.

"Neumnost. Naj si raje natančno prebere, kaj sem napisal. Zatekanje k tožbam novinarjev, ki spremljamo delo javne televizije, mu zanesljivo ne bo pomagalo pri snovanju originalnih formatov. Sicer pa sem to objavil že novembra lani. Ne vem, zakaj se razburja šele zdaj, po tem fiasku s Kresalovo. A ni to malo nenavadno?" odgovarja Bojan Požar.

Preberite še: ZNP obsoja oddajo s Kresalovo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 10:07 23. Februar 2012.

    Požar je edini normalen raziskovalen novinar. <br />Dejan Karba je pravi lažov ne pa Požar. Kdor bere udbovska trobila ima …

  • 18:21 22. Februar 2012.

    Poglej, verjamem, da karkoli bom v repliko napisal, ne bo zaleglo, ampak ti dam samo to v razmislek: seštej naklado …

  • 18:14 22. Februar 2012.

    Čimdelj iz Ljubljane??? Pa jaz ti pišem iz Ljubljane in VEM da bomo Zokijevo zadolževanje še leeeeeeetaaaaaaa plačevali...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.