Kresalova izvedla "twitmeet"

Foto: Twitter Vabilo Katarine Kresal na Twitterju. Foto: Izak Košir Na kavi se je "oglasila" tudi predstavnica za odnose z javnostmi Petra Škofic. Foto: Izak Košir Kave so bili veseli predvsem novinarji.
Predsednica LDS Katarina Kresal je, ko je dosegla mejo pet tisoč sledilcev na Twitterju, te danes povabila na kavo. Odzvalo se jih je manj kot 20.
Oglej si celoten članek

Katarina Kresal, slovenska naj kiberpolitičarka, je svojih pet tisoč sledilcev na Twitterju povabila na kavo v ljubljansko kavarno Cacao. Kot je povedala, se je na kavi oglasila po vložitvi kandidature za poslanko za volitve v Ljubljani.

Da pa sledilci na Twitterju ne pomenijo najbolj zvestih volivcev, povejo tudi številke, saj se je dve uri po vabilu na kavo – poleg številnih novinarjev – zglasilo manj kot 20 ljudi. Za neudeležbo se ji je opravičil poslanec Zaresa Pavle Gantar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:55 10. November 2011.

    "Da pa sledilci na Twitterju ne pomenijo najbolj zvestih volivcev, povejo tudi številke, saj se je dve uri po vabilu …

  • 20:13 9. November 2011.

    Spet ima rahlo razširjene zenice.

  • 18:53 9. November 2011.

    A moramo res to zgubo gledat, Jankovićev brezplačnik?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.