Kresalova: "Moja vest je čista"

Foto: Žurnal24 O podpori Kresalovi se govori, a redki jo izrečejo neposredno. (Foto: Žurnal24)
Kresalova v odgovoru na poslansko vprašanje: Davki za avtomobile so bili plačani.
Oglej si celoten članek

Notranja ministrica Katarina Kresal je pred poslanci odgovarjala na vprašanje Alenke Jeraj iz SDS, ki jo je spraševala o ovadbi Davčne uprave RS (Durs). Kot smo poročali, Durs sumi, da naj bi Kresalova in njen partner, odvetnik Miro Senica, pri nakupu avtomobilov utajila davke.

Kresalova je vse navedbe o utaji znova kategorično zavrnila: "Še enkrat poudarjam, da izpolnjujem svojo obveznost do države in plačujem davke. Avtomobila ne moreš niti registrirati, če ne plačaš davkov."

Ministrica je še dodala, da Durs ni vložila ovadbe, ampak je anonimno prijavo predala v nadaljnjo obravnavo organom. "Moja vest je popolnoma čista," je še dodala Kresalova.

Vse o domnevni utaji davkov pri nakupu petih luksuznih avtomobilov si preberite na tej povezavi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.