Kresalova si ne zasluži stolčka

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Končalo se je glasovanje na temo, kateri minister si ne zasluži stolčka. Prepričljiva "zmagovalka" je Katarina Kresal.
Oglej si celoten članek

Notranja ministrica je prejela 437 glasov. Na drugem mestu ji sledi minister za delo, družino in socialne zadeve Ivan Svetlik. Lestvico prvih treh zaključuje še en član LDS, pravosodni minister Aleš Zalar.

Četrto mesto pripada visokošolskemu ministru Gregorju Golobiču, peto Francu Križaniču, šesto pa Patricku Vlačiču. Celoten seznam si lahko ogledate na tej povezavi.

Kresalova je prejela sedem glasov več od Svetlika in kar 231 več od Zalarja. Na njeno (ne)priljubljenost so v zadnjem času močno vplivali afera bulmastifi, zapleti okoli NPU in prehitra vožnja.

Svetlik je veliko točk v javnosti izgubil s predstavitvijo zakona o malem delu, Zalar pa po sporu z generalno državno tožilko Barbaro Brezigar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.