Kriminalist zbral tretjino glasov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Murski Soboti je novinec v politiki, nekdanji prvi kriminalist Aleksander Jevšek uspel zbrati le deset odstotkov manj glasov kot zdajšnji župan Anton Štihec.
Oglej si celoten članek

"Računali smo na drugi krog, pri devetih kandidatih je to pričakovati," je dejal Štihec. V Ljubljani je bilo sicer 12 kandidatov, pa je Zoran Janković suvereno slavil v prvem krogu. 

"Vesel sem, da so meni dodelili takšno podporo, smo pripravljeni na drugi krog, imamo konkretne projekte in upam, da bodo občani podprli to in ne le obljube," je še dejal Štihec, ki mu vzporedne volitve kažejo 43-odstotno podporo. 

Jevšek v iskanje podpore drugih strank 

Jevšek, ki je kandidat SD, nato pa ga je podprla tudi SMC, se je volivcem zahvalil, da so namenili glas nekomu, ki ga še ne poznajo tako dobro. Pred drugim krogom je napovedal iskanje podpore še pri drugih strankah in med kandidati, ki so izpadli. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.