Kriminalisti nad družbe, ki opravljajo tehnične preglede

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Na območju Ljubljane kriminalisti izvajajo hišne preiskave v družbah, ki opravljajo tehnične preglede. Sumijo jih korupcije.
Oglej si celoten članek

Policisti in kriminalisti PU Ljubljana na območju prestolnice izvajajo hišne preiskave, v okviru katerih so tri osumljence tudi že priprli. Preiskave so razširili tudi na območje PU Kranj in PU Novo mesto; preiskave opravljajo v stanovanjih in poslovnih prostorih na 15-tih lokacijah.

"Današnje aktivnosti so usmerjene v zbiranje obvestil in dokazov za utemeljitev sumov storitve korupcijskih kaznivih dejanj. Pridržane so tri osebe," je sporočila Maja Ciperle Adlešič z ljubljanske uprave.

Pri operativnih aktivnostih sodeluje okoli 60 policistov in kriminalistov. Aktivnosti policije še intenzivno potekajo, več informacij bo tako posredovanih v naslednjih dneh.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:51 31. Maj 2016.

    Joj,kako se napihujejo.Tukaj jokajo sindikalisti,a sami so barabe.

  • 09:08 31. Maj 2016.

    Spet lovijo samo kurje tatove.

  • 21:52 30. Maj 2016.

    Ravno to sem mislil napisat, mene bolj zanima, če je podjetje, ki je opravljalo specializirano forenzično revizijo slabih kreditov oziroma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.