Kriminalistom se je smrt 85-letnice zdela sumljiva, to so ugotovili

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Na domu so našli mrtvo 85-letnico. A kriminalistom se je smrt zdela sumljiva.
Oglej si celoten članek

"Včeraj zvečer nas je ob 19.42 poklical moški, ki je v Bertokih na domu našel mrtvo 85-letno žensko. Zdravnik je na kraju potrdil smrt," so sporočili s koprske policijske uprave.

A kriminalisti, ki so opravili ogled kraja, so ugotovili, da gre za sum storitve kaznivega dejanja uboja in že ponoči na podlagi intenzivnega zbiranja obvestil pridržali eno osebo.

"Zbiranje dokazov in ostala preiskovalna dejanja še potekajo, zato v tem trenutku javnosti ne moremo posredovati podrobnejših informacij," so še sporočili koprski policisti.

Po neuradnih infromacijah Radia Slovenija naj bi vnukinja ubila babico. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:27 7. April 2021.

    Če bi bila pametna, bi jo okužila s C19.

  • 09:44 7. April 2021.

    Pogrešam poročilo RTV novinarke Carlove

  • 08:47 7. April 2021.

    Za toliko umorov je kriva izključno politika. Vidite, doma se bodo vsi pobili. 😡 😡 😡 FUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.