Kriva je vlaga na elektriki

Foto: Žurnal24
Vzrok požara v Zdravstvenem domu Krško je bila najverjetneje vlaga na električni napeljavi. Škoda bo velika.
Oglej si celoten članek

Prvi izsledki policijskega ogleda kažejo, da je bila najverjetnejši vzrok požara v Zdravstvenem domu Krško vlaga na električni napeljavi, ki je povzročila kratek stik. Med menjavo klimatskih naprav prejšnji konec tedna je namreč izteklo nekaj vode, kar naj bi povzročilo kratek stik.

Vse posledice požara še niso razvidne, bo pa škoda zelo velika. Po navajanju policije naj bi bila v lekarni uničena vsa zdravila in oprema, uničen je del električne napeljave v zdravstvenem domu, stropi so prepojeni z vodo, vsi prostori pa so napolnjeni z dimom.

Požar že pogasili
Požar, ki je zagorel okoli 5. ure zjutraj, je pogasilo 34 gasilcev iz PGE Krško ter PGD Krško in Leskovec.

Zdravstveni dom zaprt
Zdravstveni dom Krško bo danes in v torek zaprt, le bolniki, ki potrebujejo nujno medicinsko pomoč, se lahko oglasijo na urgenci zdravstvenega doma ali pa pokličejo telefonsko številko 112, so še povedali v brežiškem centru za obveščanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.