Krožišče bo počakalo

Foto: Žurnal24 Letos bodo za portoroško krožišče pri Tomiju zaradi pomanjkanja denarja pridobil
Piranska občina. Predvsem bodo vzdrževali lokalne ceste.
Oglej si celoten članek

Ceste. Za vzdrževanje občinskih cest bodo v piranski občini letos predvidoma namenili dober milijon evrov. Od tega bo šla skoraj polovica za ceste po krajevnih skupnostih; največ denarja bo šlo v Strunjan. Skoraj 300 tisočakov bodo porabili za ceste in komunalno opremo v lucijski obrtni coni, med večjimi posegi pa je predvidena še širitev lokalne ceste ob reki Drnici.

Oddahnili si bodo lahko tudi vsi, ki vozijo po cesti med zgornjim in spodnjim Parecagom, kjer je cestišče ob vsakem večjem nalivu popravljeno, voda pa se steka tudi v kleti in na dvorišča krajanov. Pri urejanju državnih cest, ki jih sofinancira občina, je letos glavna prioriteta ureditev križišča pri gostilni Marička, priključka Seča (pri Žekarju) in krožišča Tomi pred Portorožem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.