Krožišče na Titovi cesti

Foto: Žurnal24 Od danes do 22. septembra bo na Titovi cesti postavljeno montažno dvopasovno kro
V Mariboru velja nov prometni režim in prva zapora bo postavljena na krožišču Titove ceste in Ulice heroja Bračiča.
Oglej si celoten članek

Na križišču Titove ceste in Ulice heroja Bračiča je včeraj ponoči Mestna občina Maribor postavila začasno montažno dvopasovno krožišče, ki je prvi tak primer montažnega krožišča na štiripasovnici v naši državi. Doslej je bilo po Titovi cesti od središča mesta mogoče zaviti le desno, s krožiščem pa bo omogočeno zavijanje v obe smeri.

V soboto zapora prometa
Sicer sta od danes do 22. septembra za ves motorizirani promet zaprti Partizanska cesta (od križišča s Titovo cesto do Svetozarevske ulice) in Svetozarevska ulica (od Partizanske ceste do uvoza v NKBM). Spremembe prometne ureditve so uvedene ob Evropskem tednu mobilnosti. V soboto pa bo popolna zapora prometa okoli Glavnega trga, in sicer del Koroške ceste, del Ulice kneza Koclja in Stari most od Trga revolucije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.