Krvav začetek tedna

Foto: JZ GARS Jesenice Nesreča V Radovljici Foto: JZ GARS Jesenice Nesreča V Radovljici Foto: JZ GARS Jesenice Nesreča V Radovljici Foto: JZ GARS Jesenice Nesreča V Radovljici
Huda nesreča na gorenjski avtocesti. Zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v odbojno ograjo. Voznik umrl, sopotnik poškodovan.
Oglej si celoten članek


Na gorenjski avtocesti se je zgodaj zjutraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 53-letni voznik osebnega vozila z Jesenic. Nesreča se je zgodila pri bencinskem servisu OMV pri Radovljici.

"Policisti so z ogledom kraja dogodka ugotovili, da voznik ni vozil po sredini prometnega pasu, saj je na ravnem delu ceste z voznega pasa zapeljal skrajno levo, na prehitevalni pas, in tam silovito trčil v kovinsko odbojno ograjo, ki na avtocesti ločuje smerni vozišči," je pojasnil Bojan Kos iz PU Kranj.

Še en poškodovan

Po trčenju je njegovo vozilo odbilo še v travnato brežino na desni strani avtoceste, kjer se je vozilo začelo prevračati.  Voznik je med prevračanjem padel iz vozila in na kraju zaradi hudih telesnih  poškodb umrl. V nesreči se je telesno poškodoval še 37-letni potnik z Jesenic.

Policisti so vozilo zasegli in zanj odredili izvedeniški  pregled. O nesreči so obvestili državno tožilko in preiskovalno sodnico.

Cesta štiri ure zaprta

Zaradi nesreče je bila avtocesta med izvozom in uvozom Radovljica v smeri Ljubljane zaprta med 5. uro in 9.10.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:34 6. Maj 2013.

    Al je pa nazaj zaspal , kajti ura je bila 5. zjutraj.

  • 13:53 6. Maj 2013.

    tega je ziher kap

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.