Krvava noč čarovnic

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zabava ob v Ameriki priljubljenem prazniku se je končala krvavo. V Freddyja Krugerja zamaskirani moški je v San Antoniu začel streljati in ranil pet ljudi, v New Yorku sta dve ženski mrtvi.
Oglej si celoten članek

Policija v San Antoniju obvešča, da se je zabava ob priljubljenem prazniku sprevrgla v streljanje, ko je na prizorišče prispelo pet moški, ki so začeli ustvarjati nerede.

Eden od njih, zamaskiran v lik Freddyja Krugerja je nato začel streljati, pri čemer je ranil pet ljudi. Trije so v bolnišnici, po besedah policije se je ena izmed žrtev sama odpeljala po medicinsko pomoč, a na poti doživela še prometno nesrečo. Policija storilce, ki so takoj po incidentu pobegnili, še išče.


Do krvavih dogodkov ob priljubljenem prazniku je prišlo tudi v New Yorku, kjer sta dve mladi ženski, stari 18 in 20 let v streljanju umrli.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.