Kučana pošiljali v zapor

Foto: Twitter/Odbor 2014
Foto: Twitter/Odbor 2014
Shod v središču Ljubljane v podporo zaprtemu predsedniku SDS Janezu Janši.
Oglej si celoten članek

Po oceni Odbora 2014, ki je organizator shoda, se je zbralo več tisoč ljudi, ki s transparenti in vzkliki pozivajo k izpustitvi Janše ter opozarjajo "na politično motiviran proces" zoper njega.Nekateri podporniki Janše so na shod prišli v majicah z napisom Free Janez Jansa oziroma osvobodite Janeza Janšo.

Za svobodo Janši se zavzemajo tudi na transparentih, na katerih opozarjajo "Danes Janša, jutri ti", proces v zadevi Patria pa označujejo za dachavski proces. Poleg transparentov so s seboj prinesli tudi slovenske in evropske zastave.

Kučana bi poslali v zapor

Zbrali so se na Kongresnem trgu, nato pa so odšli na Prešernov trg pred Frančiškansko cerkev, kjer bo osrednje dogajanje. Zbrane je nagovorilo že več govornikov, tudi soobtožen v zadevi JBTZ David Tasić, ki je dejal, da Janši svobode ne morejo vzeti, saj jo nosi v srcu. Ljudje pa so med drugim vzklikali: "Kučana v zapor!". Shoda se je udeležila tudi Urška Bačovnik Janša

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 11:18 11. Julij 2014.

    Potem pa kar izvoli.

  • 09:15 11. Julij 2014.

    dosti dokazov je bilo uničenih iz arhiva....kar visok odstotek draga titty

  • 09:15 11. Julij 2014.

    dokazov vseh niti poslali niso iz tujine...KAO dokazov

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.