Kupiti je hotela plašč, pristala je na policiji

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
38-letnica je prišla na policijsko postajo Piran.
Oglej si celoten članek

"Na Policijski postaji Piran se je zglasila 38-letna ženska in prijavila spletno goljufijo," so sporočili s koprske policijske uprave. Na aplikaciji Facebook Marketplace je našla oglas, v katerem je nekdo prodajal plašč. "Oškodovanka se je s prodajalcem dogovorila za nakup in mu v naprej nakazala celotno kupnino v znesku 100 evrov, vendar ji prodajalec v nadaljevanju plašča ni odposlal," so pojasnili policisti. Storilca bo doletela kazenska ovadba.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 17:28 4. Marec 2024.

    Prekleto naivna gospa. Vsa opozorila o nakupovanju preko spleta nič ne pomagajo. Kakšen bo pa ukrep policije?

  • 10:40 4. Marec 2024.

    Z enim takšnim plaščem iz nutrije, ki medtem še veselo čofotajo, lahko oblečeš stotine žen SDSsovcev in ostalih kretenov..

  • 09:57 4. Marec 2024.

    Dandanes bi žal moral vsak z dostopom do interneta in bančnih plačil opraviti osnovni "če zgleda predobro, potem ponavadi to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.