Lahko bi vozil sin ali oče

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nesreča. Policisti zasegli vozilo, ki bi lahko zbilo peško v Radovljici.
Oglej si celoten članek

Policijski forenziki na vozilu, ki bi minuli torek lahko povozilo peško v središču Radovljice in odpeljalo s kraja nesreče, neuradno od včeraj iščejo morebitne dokaze tragične prometne nesreče. "Policisti so zasegli eno vozilo, ki se trenutno pregleduje z namenom najti in zavarovati morebitne sledove, s katerimi bi lahko dokazali povzročitev nesreče. Tako v tem trenutku še ne moremo govoriti, da je povzročitelj nesreče odkrit," so pojasnili na kranjski policijski upravi.

Vodijo že dva postopka

Če bi policisti na vozilu odkrili tudi biološke sledi 72-letne peške, ki je zaradi poškodb ob nesreči konec tedna umrla, bi povzročitelju tragedije grozilo do pet let zapora. A policisti neuradno menda hkrati preverjajo, ali je vozilo usodnega dne vozil lastnik ali njegov sin, oba iz okolice Radovljice. Obema naj bi namreč že pred časom odvzeli vozniški dovoljenji, menda zaradi večkratne vožnje pod vplivom alkohola. Na radovljiškem sodišču pa so potrdili, da zoper njiju vodijo dva prekrškovna postopka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:20 16. December 2011.

    No le glejte ta boste gledal ta prav avto, kajti jaz sem vas enkrat zeznu z mojim ta drugim. Imel …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.