Lani ostalo neunovčenih več kot 12 tisoč kozarčkov kuhanega vina

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
V enem dnevu prodanih osem tisoč kuponov za kuhano vino.
Oglej si celoten članek

Čeprav so imeli lani že sredi novembra prodanih 60 tisoč kuponov, letos pa zdaj šele osem tisoč, Denis Potočnik, direktor portala kuponko.si pravi, da prodaja ni slabša, ampak celo boljša. "Letos smo štartali šele včeraj, pa smo v enem dnevu prodali sedem tisoč kuponov, danes jih bo gotovo deset tisoč," nam je pojasnil včeraj popoldan.

Isti kupon možno unovčiti na treh lokacijah

"Letos lahko kupec izbere tudi medico ali čaj, poleg tega je en kupon unovčljiv na treh lokacijah, česar ni ponudil še nihče. Lokacije bomo še dodajali, smo v dogovoru za četrto lokacijo, na koncu bo morda celo sedem lokacij. Tako gre lahko kupec drugam, če je nekje gneča ali če mu kuhano vino ni všeč," pravi Potočnik.

Lani so prodali 120 tisoč kuponov za kuhano vino, kar je, kot pravijo, svetovni rekord pri prodaji kuponov. Na vprašanje, ali bo rekord padel tudi letos in koliko prodanih kuponov načrtujejo, pa je odvrnil, da vsega ne želi razkriti in da so prvi cilj zadovoljni kupci.

Manj kot deset pri njih ni možno kupiti

Kuponko sicer prodaja le paket desetih ali več kuponov. "Nihče ne gre kuhanca sam, vedno gre družba. Najmanjši paket je deset kuponov, kdo pa jih ne bo pokoristil v enem mesecu,“ je odločitev, da ne prodajajo posameznih kuponov razložil Potočnik. Če kupiš 50 kuponov, se natisne en kupon s 50 črtnimi kodami, tako da nimaš 50 listov, ampak samo enega. Največji paket pa je sto kuhanih vin. 

To je voda, ne pa vino

"Vino na kupone je bilo precej slabše kot tisto iz redne prodaje,“ trdi bralka. Potočnik prizna, da so imeli tudi nekaj pritožb glede kakovosti, a dodaja, da jih je bilo zanemarljivo malo, od 120 tisoč prodanih kuponov le kakšnih deset, petnajst. Imeli so tudi nekaj pritožb zaradi gneče. "Predvsem takrat, ko se prižgejo lučke, so vsi navalili na Ljubljano, zaradi lučk pa je pri ponudniku še za nekaj časa zmanjkalo elektrike,“ je povedal Potočnik in dodal, da je nevnovčenih ostalo okrog deset odstotkov. Sliši se malo, a to je kar je 12 tisoč kuponov. "Če kupiš 50 kuponov in ti ostaneta dva, to je en evro ali še manj,“ pravi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:58 28. November 2014.

    minus zaradi komentarja "naivni"...drgač pa vsak ima svoj nivo-standard..tudi v tem kuhančku je svoj čar.. :-)

  • 08:52 28. November 2014.

    Ni kul naslanjanje nad stojnicami. Kul je priročen nahrbtnik, v njem pa termovka s kuhanim po lastnem okusu in še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.