Lani več dobička kot leto prej izgube

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
SKB banka in SKB Leasing sta lani ustvarila 35 milijonov evrov dobička po davkih.
Oglej si celoten članek

Leto prej so pridelali 31 milijonov evrov izgube. Čeprav so lani za okrog pet let zvišali prihodke in znižali stroške, so levji delež k dobičku prispevale 90 odstotkov nižje slabitve in rezervacije.

Leta 2013 so za stroške porabili 57,6 odstotka prihodkov, lani pa šest odstotkov manj, kapitalska ustreznost pa je konec decembra lani znašala 16,4 odstotka.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:46 12. Februar 2015.

    Seveda imajo dobiček, saj redno dražijo svoje "storitve".

  • 14:42 12. Februar 2015.

    Ta dobiček je ustvarjen denarjem za sanacijo bank ali brez tega, kakor koli splet si bodo določeni lahko podeljevali nagrade.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.