Laško z napako

Foto: Domen Mavrič
Foto: Domen Mavrič
Skoraj vsa imena nastopajočih na festivalu Pivo in cvetje so na paketih pločevink Laškega napisana napačno.
Oglej si celoten članek

Tako imenovane šestorčke pločevink lahko te dni kupite v posebni preobleki, ki oglašuje prihajajoči festival Pivo in cvetje v Laškem.

Če podrobneje pogledate imena nastopajočih, pa boste ugotovili, da so skoraj vsa napisana napačno in da piscem delajo težave tudi male in velike začetnice − tako je denimo Oto Pestner v priimku izgubil t in postal Pesner, Gibonni je izgubil enega od n-jev in je napisan kot Giboni, Big Foot Mami so z veliko začetnico napisali le prvi dve besedi, Mi2 so postali MI2, Terrafolk pa so prikrajšali za en r (Terafolk).

Pravilno so napisana le imena Maje Keuc, Jana Plestenjaka in skupine Tabu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 15:05 15. Julij 2011.

    (večerjo)

  • 15:04 15. Julij 2011.

    Najtežje je pa 2x pregledat za pravopisne napake... lahko vam je slabo, po celi Sloveniji se vidi vaša površnost :))

  • 14:25 15. Julij 2011.

    fuuullll se sekiramo, res xd

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.