Lastnik za las ubežal ognju

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Dopoldne je zagorela zidanica na Debencu pri Mirni. Gasilci so požar že pogasili. Po podatkih PU Novo mesto ni bil nihče poškodovan. Lastnik naj bi za las ubežal ognjenim zubljem.
Oglej si celoten članek
Fotografije požara si oglejte TUKAJ.

"Takole je dopoldne gorela zidanica na Dolenjskem. Gasilci so potrebovali kar nekaj časa, da so se po ozkih cestah prebili do požara," je k fotografijam pripisal bralec Simon.

"O požaru na Debencu v občini Mirna smo bili obveščeni nekaj pred deseto uro dopoldne. Po prvih ugotovitvah policistov, ki niso dokončne, je prišlo do požara na dimni napeljavi. Zidanica je zgorela v celoti, ogenj pa se je razširil tudi na del sosednje stavbe, kjer je zgorel del strehe. Po prvih ocenah je škode za okoli 30 tisoč evrov,"
je povedala Alenka Drenik, tiskovna predstavnica PU Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.