Lažen bombni preplah v Europarku

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Mariborski policisti so opoldne delno zaprli mariborski Europark, saj so dobili obvestilo, da naj bi bila v enem izmed avtomobilov nastavljena bomba. Lažni preplah.
Oglej si celoten članek

 

Mariborski policisti so bili nekaj pred 12. uro obveščeni o tem, da naj bi bila v enem izmed osebnih avtomobilov v garažni hiši trgovskega centra Europark nastavljena bomba.

 

Policisti so kraj domnevnega dejanja nemudoma po prejemu obvestila zavarovali skupaj s strokovnjaki za protibombno zaščito. Ob 14. uri so ugotovili, da je šlo le za lažen bombni preplah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.