Lažno opozorilo Dursa

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Tržna inšpekcija. Novih kršitev niso zaznali, so jih pa leta 2009 oglobili.
Oglej si celoten članek

Kar nekaj naših bralcev, predvsem samostojnih podjetnikov, je (spet) prejelo e-pošto, v kateri jih Davčna uprava Republike Slovenije (Durs) opozarja, naj ne prevzemajo pošiljk trboveljskega podjetja Karizma plus. Ob prevzemu je treba za pošiljko, ki naj bi omogočala dostop do davčne zakonodaje, plačati deset evrov.

Durs pravi, da takih opozoril ni razpošiljal, je pa podjetja prav zaradi te prakse Karizme plus že leta 2009 s sporočilom za javnost obvestil, da je dostop do davčnih zakonov brezplačen. Glavna tržna inšpektorica Andrejka Grlić pravi, da novih kršitev po tem, ko so Karizmi plus leta 2009 izrekli globo v višini 12 tisoč evrov, niso zaznali. Ker pa globe niso plačali, so jih zdaj dali v izvršbo, dodaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.