Le dva dni zdržal brez barabij

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Slabih 48 ur je predrzni 24-letnik iz okolice Sežane zdržal brez nečednih dejanj. V soboto zvečer je tako vlomil v lekarno v Pivki, a so ga policisti s hitro akcijo prijeli.
Oglej si celoten članek

Policisti so bili o vlomu v lekarno obveščeni 14. januarja zvečer, storilec pa je ukradel večjo količino različnih zdravil. S hitro in učinkovito akcijo postojnskih in sežanskih policistov pa so storilca kmalu po dejanju opazili, po nekajminutnem bežanju pred policisti pa so ga tudi prijeli.

Med begom je skril ukradene predmete v gozdu, ki pa so jih policisti naslednji dan našli. Štiriindvajsetletnika so pridržali, čaka ga sodni postopek.

Nepridiprava so pred dvema dnevoma izpustili iz zaporov v Kopru, kjer je odsedel kazen zaradi podobnih kaznivih dejanj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.