Le ena ponudba za tivolski lokal

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Potem ko je MOL spustil mesečno najemnino s 4.000 na 1.928 evrov, je zanimanja za Čolnarno še vedno zelo malo.
Oglej si celoten članek

Na razpis za tivolski lokal Čolnarna se je prijavil le en ponundnik, sporočajo z Mestne občine Ljubljana (MOL). Lokal naj bi bil ponovno odprt že maja.

Novi najemnik mora obratovati vse dni v tednu

Bivši najemnik T3S je z lokalom ustvarjal izgubo. Največji razlog za slabo bilanco naj bi bilo pomanjkanje lepih dni v zadnjih dveh poletjih in visoka najemnina, ki jih je moralo podjetje plačati tudi v zimski, mrtvi sezoni.

Med pogoji v razpisu je bilo ob bančni garanciji v višini treh najemnin, tudi zahteva, da mora novi lastnik obratovati vse dni v tednu in z dejavnostjo začeti najkasneje mesec dni po prevzemu prostora.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.