Le kaj si je mislil, ko je z nožem prikorakal na bencinsko črpalko

Foto: PU Maribor Ropar pošte na Tržaški cesti v Mariboru
Danes okoli 7. ure so bili policisti obveščeni o ropu v prodajalno bencinskega servisa ob Celovški cesti v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Ugotovili so, da je moški vstopil v prodajalno ter z grožnjami, ki jih je podkrepil z nožem, od zaposlenih zahteval gotovino. Sam je nato odtujil gotovino, nakar pa s kraja peš pobegnil v smeri Litostrojske ceste.

"Policisti so takoj po obvestilu pričeli z aktivnostmi za izsleditev storilca, ugotovljeno je bilo, da naj bi se osumljenec po dejanju umaknil v eno izmed bližnjih stanovanj. Policisti so kraj zavarovali in v tem trenutku tudi že prijeli osumljenca. Na kraju so prijetje izvedli policisti Generalne policijske uprave," so sporočili z ljubljanske policijske uprave. 

Policisti so kasneje sporočili, da so prostost odvzeli dvema osebama in da ogled kraja in zbiranje obvestil še poteka.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.