Ledena dvorana odprta

Foto: Žurnal24 Ledeno dvorano lahko najamete tudi za valete, koncerte, razstave, srečanja in za
Poroka podžupana Igorja Velova bo ena od prvih prireditev v ledeni dvorani, ki ima končno vse ustrezne dokumente in ki lahko začne normalno delovati.
Oglej si celoten članek

Potem ko je ledena dvorana prejšnji teden dobila uporabno dovoljenje, se upravljalci že trudijo, kako bi jo v poletni sezoni čim bolj zapolnili. Spomnimo, zagon je spremljalo vrsto težav. Inšpekcija jo je zaradi požarne varnosti začasno celo zaprla, po prilagoditvi vsem zahtevam pa le dala potrebno soglasje. Obratovalno dovoljenje je dobil tudi lokal.

Večnamenskost
Že med sprejemanjem načrtov je bilo jasno, da bo v ledeni dvorani na Zlatem polju še posebno poleti veliko drugih prireditev. Koliko od napovedanih so uspeli zadržati, še ni jasno. ˝Razumeti morate, da v dveh dneh po pridobitvi dovoljenja programa še ni mogoče pripraviti,˝ je v petek pojasnil Miro Oberstar. Več bo znano že danes, po do zdaj opravljenih pogovorih pa je očitno, da je zanimanje še vedno zelo veliko. ˝Imamo valeto, nekaj koncertov, obetajo se tudi razstave, strankarska srečanja in sindikalne zabave,˝ je za začetek našteval Oberstar. Tudi poroka Velovova ne bo ne prva ne edina.

Ni bil ravnodušen

© grafika Žurnal24

 
˝Res je, 24. maj je datum moje poroke,˝ je povedal kranjski podžupan Igor Velov . Po njegovih informacijah je en teden pred njegovo poroko predvidena še ena. Je pa priznal, da ga je za izvedbo ob zapletih že kar malce skrbelo. Pričakuje, da ga bo zakup dvorane stal okrog tri tisoč evrov. Kako bo svoje ure izkoristila občina Kranj, bo tudi jasno ta teden.

Prvi hokejisti
Medtem se bodo predvidoma že 5. maja v dvorano vrnili hokejisti. Najprej bodo v fi tnesu nabirali moči, sredi maja pa naj bi začeli z vadbo na ledu. ˝Če bosta sanacija podlage in plastika 15. maja nared, bomo izvedli tudi državno člansko prvenstvo,˝ je povedal trener kranjskih hokejistov Gorazd Drinovec in spomnil, da v njej uspešno nastopata dve kranjski ekipi, Shot team in KŠK.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.