Ledena fantazija odpira vrata v soboto, sledi še večja ledena dežela

Foto: Saša Despot drsališče Foto: Saša Despot drsališče Foto: Saša Despot drsališče
Letošnjo zimo bo v Ljubljani možnosti za drsanje na pretek. Danes se odpira Lumpi Park, jutri Ledena fantazija, v naslednjih dneh pa še ledena dežela i-Lucky Land.
Oglej si celoten članek

Če so rekreativnim drsalcem vrata v dvoranah Tivoli in Zalog odprli že v oktobru, v teh dneh sledijo še zunanja drsališča. Od danes, 24. novembra, je tako mogoče drsanje pred Halo Tivoli na 800 kvadratnih metrih parka Lumpi. Odrasli bodo za vstopnino odšteli pet evrov, otroci do 12 let štiri evre, mlajši od štirih let pa drsajo brezplačno. Drsalke si lahko izposodite za tri evre. 

Jutri odpira svoja vrata Ledena fantazija ...

Dan kasneje ob 11. uri svoja vrata odpira drsališče na Kongresnem trgu poimenovano Ledena fantazija, ki se razprostira na okoli 2.000 kvadratnih metrih. Drsališče ima dve drsalni ploskvi, ki sta povezani z drsalnimi potmi, in bo obiskovalce razveseljevalo do 7. januarja. 

Na lednih ploskvah bo hkrati lahko drsalo približno 600 obiskovalcev, ki bodo morali vstopnico plačati glede na izbrani termin. Cene za odrasle znaša od 4,25 evra za 180 minut drsanja med 9.00 in 12.00 uro pa do 7,5 evra za eno uro drsanja med 19. in 20. uro. Za mlade in starejše nudijo popuste, otroci mlajši od šestih let pa ob spremstvu odrasle osebe drsajo brezplačno. Izposoja drsalk tsane od dva pa do 4,5 evra.

xxx

Na prostoru Emonike že postavljajo ledeni park ...

Ob fantaziji bo drsalce letos navduševal tudi i-Lucky Land na 3.000 kvadratnih metrih. Točen datum odprtja ledenega parka, ki naj bi bil po obljubah podjetja Lucky Luka obiskovalce zavduševal vse do 5. marca, še ni znan, a nam je Ines Kovše z omenjenega podjetja povedala, da bodo projekt podrobneje in dogajanje predstavili prihodnji teden. Njihova glavna prednost pa naj bi bili dogodki in aktivnosti za drsalce kot tudi za nedrsalce.

Ob osrednjem drsališču z LED-lučkami, ki ga že postavljajo na prostoru med Dunajsko cesto in Trgu Osvobodilne fronte, bo stalo tudi manjše hokejsko drsališče, steze za curling, ledeni tobogan, poseben ledeni obroč z novoletno smreko v sredini, otroški kotiček in povezovalne potke. Zagotovljena bo tudi gostinska ponudba v pokritem steklenem šotoru, kjer bodo lahko obiskovalci na toplem opazovali dogajanje na drsališču.

Cena vstopnic se bo po napovedih organizatorja za nečlane 8 evrov in 5 evrov za člane, kar pa naj bi lahko vsak obiskovalec postal ob prvem obisku povsem brezplačno. Mogoča bo tudi izposoja drsalk. 

Foto: Lucky Luka Lucky Luka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:53 25. November 2017.

    pokrovitelj pa slovenske železnice ..ahahaha zgubaši pa sponzorji..

  • 12:44 24. November 2017.

    In kdo je naredil ta čudoviti video posnetek ? Za po......at !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.