Legendarna slovenska znamka se vrača

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Gorenje in BTC sta danes napovedala oživitev proizvodnje koles pod znamko Rog v Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Z blagovno znamko Rog bo upravljala družba Gor kolesa s sedežem v Velenju, ki bo v okviru skupine Gorenje najprej delovala v obliki start-up podjetja. Sprva naj bi zaposlovala približno deset ljudi, sčasoma pa se bo ta številka z rastjo proizvodnje in prodaje povečevala.

Prva kolesa iz nove generacije koles Rog bodo na trg prišla spomladi 2017, in sicer najprej izboljšana in osvežena različica kultnega ponyja. Najprej bodo ponudili osveženo in izboljšano različico nekdaj priljubljenih koles pony, nato pa še gorska, cestna in električna kolesa.

Franjo Bobinac, predsednik uprave Gorenja, je ob tem navedel, da imajo v Gorenju ustrezno znanje in izkušnje, ki jih lahko izkoristijo za nov zagon in tako vrnejo ponos eni od legendarnih slovenskih blagovnih znamk: "Prepoznali smo naraščajoč trend tako pri množičnosti in priljubljenosti kolesarstva, kot na področju e-koles in se odločili pridobiti blagovno znamko, ki ima na tem področju velik potencial za ponovno rast."

Blagovno znamko Rog bo za 41.500 evrov Gorenje kupilo v nekaj dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:36 24. Maj 2016.

    Gorenje, razvijte dobro e-kolo, pa ste zmagali

  • 22:14 24. Maj 2016.

    Zakaj je sploh morala znamka iti? Zakaj? Da so neoliberalci in osamosvojitelji pokradli, kar se je dalo?<br />Banda lopovska!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.