Zapirajo legendarni ljubljanski lokal

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Lastnika Orto bara sta se odločila prodati legendarni lokal.
Oglej si celoten članek

Prodajna cena za celotne prostore je 730.000 evrov. Iz oglasa je razvidno, da gre za približno 600 kvadratnih metrov prostorov, ki ji pripada približno 60 kvadratnih metrov velika terasa.

Lokal ima tri neodvisne glavne prostore in tri točilne pulte, kar omogoča izvedbo treh prireditev istočasno, ter garderoba in kadilnica. V lokalu ostane celotna oprema. Naprodaj je tudi družba, ki ima v lasti nepremičnino in vodi gostinski lokal. 

Kot je za Dnevnik povedal nepremičninski agent, med interesenti za nakup ni takšnih, ki bi si želeli nadaljevati gostinsko dejavnost, temveč se bolj nagibajo k odprtju hostla.

Foto: Žurnal24 dan d, orto bar, turneja Tiho, foto: izak kosir

Da je v prostorih možnost za izvajanje tovrstne dejavnosti, je posebej poudarjeno tudi v oglasu. Težavo pa zna predstavljati neurejena etažna lastnina in dejstvo, da je nepremičnina obremenjena s hipotekami. 

Solastnik Orto bara Marko Prihoda je za Dnevnik dejal, da je očitno, da Orto bar ni v interesu mesta, saj niso bili uspešni z nobenim programom, ko je šlo za občinsko sofinanciranje kulturnih programov. Dodal je, da odločitev o prodaji ni povezana s poslovanjem. Družba se je v zadnjih letih sicer znašla v rdečih številkah. 

Foto: PrtScr nepremicnine.net oglas orto bar dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.