Legende nogometa s slovenskimi otroki

Foto: Žurnal24 Legenda italijanskega kluba AC Milan Franco Baresi se je v sklopu promoviranja n
Milan Junior Camp. Strokovnjaki AC Milana bodo trenirali tudi naše nogometne nadobudneže.
Oglej si celoten članek

"Takšne prireditve ponujajo otrokom možnost spoznavati vrednote, ki jim bodo ostale za vse življenje. Adidas Milan Junior Camp v Kopru bo nadzoroval Pierino Prati, legenda Milana; ta bo izbral nekaj nadarjenih otrok za Milan Junior Camp Day, na katerem bodo sodelovali z vrstniki z vsega sveta in si nato ogledali tekmo na stadionu San Siro," je na včerajšnji novinarski konferenci povedal dolgoletni kapetan rdeče-črnih Franco Baresi.

Med drugim je pohvalil koprski novi nogometni stadion. Kamp bo med 24. in 27. junijem v Kopru.

Posvetili tudi deklicam
Štiri dni nogometa in zabave, namenjenih približno 120 dečkom in deklicam med 9. in 13. letom, sponzorira banka Intesa San Paolo, katere članica je Banka Koper.

"Letos bo poudarek tudi na deklicah. Od 17. do 20. junija pa bo v ljubljanskem BTC zabavna prireditev Milan Junior Park, na kateri bodo lahko otroci uživali na šestih poligonih," je dejal Samo Uljan iz Banke Koper.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.