Lenart: Ponoči zagorelo v hiši, ena oseba umrla

Foto: PGD Radovljica
Foto: PGD Radovljica
Ponoči je v stanovanjski hiši na območju Policijske postaje Lenart prišlo do požara, v katerem je ena oseba izgubila življenje.
Oglej si celoten članek

* - Fotografija je simbolna

Kot so zapisali mariborski policisti, je bil Operativno-komunikacijski center PU Maribor o požaru obveščen ponoči. Na kraju dogodka so bili policisti mariborskega sektorja kriminalistične policije in policisti Policijske postaje Lenart.

Ugotovljeno je bilo, da je najverjetnejši vzrok požara napaka na električni napeljavi. Požar je nastal v kopalnici stanovanjske hiše in se je razširil na ostale prostore. Kriminalisti so tujo krivdo izključili. V stanovanjski hiši je živela ena starejša oseba, ki je izgubila življenje, po vsej verjetnosti zaradi zadušitve. Točen vzrok smrti bo ugotovljen z opravljeno sanitarno obdukcijo, ki jo je na kraju odredil zdravnik - mrtvooglednik.

S požarom je nastala gmotna škoda, ki je po nestrokovni oceni približno 50.000 evrov.

Kriminalisti in policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o tem obvestili pristojno državno tožilstvo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.