Lep konec tedna, nato pa ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pred nami lep jesenski konec tedna, prihodnji teden pa spet preobrat.
Oglej si celoten članek

Vremenoslovci na Arsu za danes in jutri napovedujejo pretežno jasno vreme, bolj oblačno bo po njihovih napovedih na zahodu. Tako danes kot jutri bodo dnevne temperature vse do 26 stopinj Celzija. 

V nedeljo, nadaljujejo, se vreme do večera še ne bo kaj dosti spremenilo, v noči na ponedeljek pa se bo na zahodu oblačnost zgostila, pričele se bodo pojavljati krajevne padavine. V ponedeljek, dodajajo na Arsu, nas bo dosegla vremenska motnja, spremenljivo do pretežno oblačno bo, občasno bodo manjše krajevne padavine, deloma plohe, ob morju tudi kakšna nevihta.

Skozi nadaljevanje tedna, v torek in sredo bo v skladu z napovedjo vremenoslovcev na Arsu povečini suho, v četrtek pa nas bo predvidoma spet dosegla vremenska motnja, od četrtka vse do sobote bo verjetnost za padavine znova večja. Postopno bo tudi hladneje. 

Foto: Arso Vreme preglednica

Podobno napoved so že dva dni nazaj podali na portalu ciklon.si / srednjeročna napoved. Kako izdatne bodo padavine konec prihodnjega tedna, je za zdaj še prezgodaj napovedovati. 

xxx

Vreme Srednjeročna napoved: Marsikdo se bo zgrozil, do začetka oktobra ga ne bo

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.