Lestenci in R5 spet naprodaj

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Leon Benigar Tosič, stečajni upravitelj podjetja Betnava, se trudi nabrati vsak evro.
Oglej si celoten članek

Tako že drugič prodaja tri lestence in dve stenski svetilki, tokrat po 400 evrov nižji ceni, za 800 evrov. Tudi za avto renault 5 letnik 1996 prvič ni bilo zanimanja, zato je Benigar Tošič ceno znižal na 40 evrov. Nekaj več denarja se bo mogoče nabralo s prodajo stavbne pravice stečajnega dolžnika na nepremičninah kompleksa dvorca Betnava za obdobje 20 let. Izklicna cena je 40 tisoč evrov.

Kdaj bo dražba, pa na spletni strani agencije za javnopravne evidence in storitve še ni objavljeno. Upniki so sicer prijavili za več kot 17 milijonov evrov terjatev, premoženje pa je ocenjeno na manj kot 30 tisoč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.