Lestev se mu je zarila v glavo

Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
V naselju Renkovci v občini Turnišče se je popoldne zgodila delovna nesreča, v kateri je bil huje ranjen tamkajšnji občan. Nanj se je namreč prevrnila lestev in mu huje poškodovala glavo.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila okoli druge ure popoldne, ko se je občanu pri delu prevrnila aluminjasta lestev in del lestve (klin) se je, kot so zapisali na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, zaril moškemu v glavo.

Reševalcem so ob tem na pomoč priskočili tudi gasilci PGD Murska Sobota, ki so s pnevmatskimi škarjami odrezali lestev ter pomagali reševalcem pri transportu ponesrečenca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.