Letalo strmoglavilo v nakupovalni center

Foto: Profimedia Letalska nesreča pri Melbourneu Foto: EPA Letalska nesreča pri Melbourneu Foto: Profimedia Letalska nesreča pri Melbourneu Foto: Profimedia Letalska nesreča pri Melbourneu Foto: Profimedia Letalska nesreča pri Melbourneu Foto: Profimedia Letalska nesreča pri Melbourneu Foto: EPA Letalska nesreča pri Melbourneu Foto: EPA Letalska nesreča pri Melbourneu Foto: EPA Letalska nesreča pri Melbourneu Foto: EPA Letalska nesreča pri Melbourneu Foto: EPA Letalska nesreča pri Melbourneu Foto: EPA Letalska nesreča pri Melbourneu Foto: EPA Letalska nesreča pri Melbourneu Foto: EPA Letalska nesreča pri Melbourneu Foto: EPA Letalska nesreča pri Melbourneu Foto: EPA Letalska nesreča pri Melbourneu Foto: EPA Letalska nesreča pri Melbourneu
V strmoglavljenju manjšega letala na nakupovalni center v avstralskem mestu Melbourne je umrlo pet ljudi. Nakupovalni center je bil k sreči še zaprt, sicer bi lahko bilo žrtev še več.
Oglej si celoten članek

Manjše letalo s petimi ljudmi na krovu je strmoglavilo v nakupovalno središče Direct Factory Outlet, kmalu po vzletu iz letališča Essendon pri Melbourneu danes zjutraj. 

Vseh pet na krovu mrtvih

Policija je sporočila, da so v nesreči umrli pilot in štirje potniki. Vsi štirje potniki so državljani ZDA, medtem ko je bil pilot Avstralec.  Foto: EPA Letalska nesreča pri Melbourneu

Nakupovalni center je bil prazen

Avstralski mediji poročajo, da je bila sreča v nesreči ta, da je letalo strmoglavilo v času, ko na kraju strmoglavljenja ni bilo ljudi, sicer bi bilo lahko žrtev še mnogo več. 

V nakupovalnem centru, ki je bil v času strmoglavljenja še zaprt, namreč ni bilo ljudi. V nekaterih trgovinah so že bili zaposleni, a ni bil nihče ranjen.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.