Leti v Frankfurt spet odpovedani

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Slovenski letalski prevoznik Adria Airways je bil zaradi stavke kontrolorjev letenja na nemškem letališču Frankfurt tudi danes prisiljen odpovedati štiri lete – dva iz Ljubljane v Frankfurt in dva iz Frankfurta v Ljubljano.
Oglej si celoten članek

Potnike, ki potujejo na teh dveh linijah, so znova preusmerili na poznejša leta, so sporočili iz Adrie.

Adria Airways je odpovedala leta iz Ljubljane v Frankfurt JP148 in JP124, predvidena za ob 12.15 in 18.20, in ju preusmerila na let JP112. Ta let je bil predviden za ob 16.30, predvideni novi čas odhoda v Frankfurt pa je ob 18.20.

Poleg tega je slovenski letalski prevoznik danes odpovedal tudi leta iz Frankfurta v Ljubljano JP149 in JP125, predvidena za ob 14.20 in 20.55, in ju preusmeril na let JP113.

Ta let je bil predviden ob 18.25, po novem pa je odhod v Ljubljano predviden ob 20.55.

Kot so ob tem še pojasnili v Adrii, so bili tudi tokrat lete prisiljeni odpovedati zaradi stavke kontrolorjev leta, zaradi katere frankfurtsko letališče znova deluje v zmanjšanem obsegu.

Nemški sindikat kontrolorjev letenja (GdF) je zadnjo stavko, s katero je začel v ponedeljek in naj bi trajala 48 ur, podaljšal do petka zvečer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.