Letos brez obvestil

Foto: Žurnal24 Na ministrstvu, ki ga vodi minister Ivan Svetlik, pravijo, da je to obveščanje s
Otroški dodatek. O izteku pravice ne boste prejeli obvestila.
Oglej si celoten članek

Maribor. Z aprilom ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve ne pošilja več obvestil o izteku pravice do otroškega dodatka. Tako mora vsak prejemnik otroških dodatkov sam preveriti na odločbi, kdaj mu poteče ta pravica, da bo lahko pravočasno vložil novo vlogo.

Ker dobri tretjini prosilcev poteče pravica prav aprila, na mariborskem centru za socialno delo (CSD) pričakujejo pri ljudeh precej jeze. “Upravičenci morajo vložiti vlogo pravočasno, torej še pred iztekom pravice, drugače se prekinejo plačila. Ker pa vemo, da prejemniki marsikdaj založijo svojo odločbe, saj jim do zdaj ni bilo treba paziti, nas lahko pokličejo na telefonske številke 02/320 70 90, 02/320 70 92, 02/320 70 93 ter preverijo datum,” so sporočili iz CSD Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.