Letos nič dodatnih radarjev

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Policija. Navedbe o novih merilnikih na cestninskih postajah ne držijo.
Oglej si celoten članek

Radar. Po elektronskih naslovih je znova zaokrožilo sporočilo, da bodo policisti na cestninske postaje postavili stacionarne radarje. Ker je omejitev na teh delih cestišča 40 kilometrov na uro, bi bile kazni lahko vrtoglave, opozarja sporočilo.

"Te navedbe ne držijo," pravijo na policiji. Pojasnjujejo, da v ta namen niso kupili nobenega merilnika hitrosti, prav tako letos ne načrtujejo nakupa novih radarskih sistemov.

"Ker so cestninske postaje eno od redkih primernih mest za nadzor prometa na avtomobilskih cestah, policisti tu občasno izvajajo nadzor," dodajajo. Lokacije stacionarnih radarjev na avtocestah so objavljene na www.amzs.si/default.sp?podrocje
=368&vsebina=894.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.