Letos podzemna garaža

Foto: Žurnal24 V Komunaprojektu so misel o gradnji stanovanj na tej lokaciji opustili. Nadgradn
Rušitev. Po 22 letih propadanja padec restavracije Center.
Oglej si celoten članek

“Imamo vsa gradbena dovoljenja in pripravljalna dela za rušitev objekta se bodo začela še ta teden,” Marjan Bastič, direktor Komunaprojekta, napoveduje padec nekdaj znamenite restavracije Center, ki je podobo mesta kazila več kot 20 let. Med rušitvenimi deli bo promet po Prešernovi ulici potekal nemoteno, prva faza pa naj bi bila končana septembra.

Za 300 avtomobilov
“Najprej bomo zgradili štiri-etažno podzemno garažo, v kateri bo dobrih 300 parkirnih prostorov, in uredili plato,” tri milijone evrov vredno investicijo pojasnjuje Bastič in dodaja, da pogodba z izvajalcem del še ni podpisana. Nad garažami naj bi nastal poslovni objekt, restavracija v starem obsegu pa je “zelo malo verjetna”.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.