Letos pričakujejo več vlog

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Zoisove štipendije. Dijaki imajo čas za prijavo do septembra, študentje do oktobra.
Oglej si celoten članek

Rok za oddajo vloge za Zoisovo štipendijo je 8. september za dijake oziroma 6. oktober za študente. Tako so v torek sporočili z Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije, kjer so objavili javni poziv za dodelitev štipendij za novo šolsko in študijsko leto.

Kam po vlogo?

“Pričakujemo, da se bo število poslanih vlog na letošnji javni poziv v primerjavi z lanskim še povečalo, zato sklad vlagatelje poziva, naj čim prej oddajo popolno vlogo,” opozarjajo. O dodelitvi štipendije bo sklad odločil v 60 dneh od popolnosti vseh vlog, o rešitvi vlog pa bodo vlagatelji pisno obveščeni.

Vlogo in preostalo dokumentacijo za uveljavitev pravice do Zoisove štipendije najdete na spletni strani sklada Sklad-kadri.si. Vlagatelji morajo izpolnjeno vlogo oddati na naslov: Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana.

V petek pa se izteče rok za prijave za štipendije za študij slovenskih državljanov v tujini. Dodatne informacije najdete tudi na forumu sklada.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.