Ležal na tirih, sedaj na robu smrti

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V ljubljanskih Mostah v bližini tovarne Saturnus je zjutraj tovorni vlak povozil moškega, ki je ležal na železniških tirih.
Oglej si celoten članek

Z rešilcem so ga odpeljali v ljubljanski klinični center. Njegovo identiteto še ugotavljajo, so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Nesreča se je zgodila na železniški progi v Mostah, in sicer med Termoelektrarno Toplarno Ljubljana in železniškim nadvozom čez Kajuhovo cesto. Tovorni vlak, ki je vozil po četrtem tiru v smeri proti mestu, je nekaj pred 8. uro trčil v osebo, ki je takrat ležala na tirih.

Moški je utrpel hude poškodbe, na kraju nesreče so ga oživljali in odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana. Policija nadaljuje s preiskavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:54 22. December 2013.

    Še eden,ki je preizkušal svojo moč vs SŽ!

  • 17:48 21. December 2013.

    Mario Špinel?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.