Ležal v jarku in posnel ganljiv video

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kevin Dipenbrok je po nesreči ležal poškodovan v jarku ob cesti in posnel ganljiv video.
Oglej si celoten članek

Kevin Dipenbrok je po nesreči v Severni Karolini v ZDA ležal poškodovan v jarku ob cesti in posnel ganljiv video. Misleč, da bo umrl, je svojim najbližjim sporočil zadnje besede, a k sreči so ga pravočasno našli in rešili.

41-letni voznik je vozil motorno kolo, ko je nenadoma zavrl, zaradi česar ga je odneslo v obcestni jarek. Njegov prijatelj Philip Polito je v nesreči umrl.

"Pozdravljeni vsi," je povedal v telefonsko kamero. "Okoli pol desetih zjutraj je. Tukaj ležim že dolgo časa. Rad bi povedal, da vas imam rad in žal mi je, da sem bil tako neumen."

Nato se je obrnil na svoje starše ter jim dejal, da jih ima rad in jih prosil, da poskrbijo za njegove hišne ljubljenčke.

"Kmalu se vidimo," je dejal. K sreči so Kevina pravočasno našli in je nesrečo preživel.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:01 1. November 2016.

    Ne , Zala še ni čisto vstala !<br />Prečko si češe na desno, ne več na levo.<br />Aja, pa dela …

  • 10:41 1. November 2016.

    takoj bi zrasli, če bi nehali kopirati z youtubea, f, twitterja.....ampak kaj vam pa potem sploh še ostane, a ne? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.