Nov odpoklic izdelka, ne uživajte ga!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Iz prodaje umikajo izdelek, ker predstavlja možno tveganje za zdravje.
Oglej si celoten članek

Podjetje Lidl Slovenija je iz prodaje odpoklicalo izdelek Bio zelenjavni čips Snack day v 100-gramskem pakiranju, dobavitelja Yellow Chips z rokom uporabe 8. 4. 2023 in lotom 79988. V izdelku je bila ugotovljena povišana vsebnost akrilamida. Lidl Slovenija kupce poziva, da zaradi možnega tveganja za zdravje izdelka ne uživajo.

Omenjeni izdelek je bil v prodaji v trgovinah Lidla Slovenija. Izdelek kupci lahko vrnejo v katero koli od Lidlovih trgovin. Kupnino vam bodo povrnili tudi brez predložitve računa.

V odpoklic je zajeto izključno omenjeno pakiranje Bio zelenjavnega čipsa Snack day z rokom uporabe 8. 4. 2023 in lotom 79988. Ostali izdelki omenjenega podjetja niso predmet odpoklica.

Lidl Slovenija se vsem kupcem opravičuje za nastale nevšečnosti.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 09:11 28. Februar 2023.

    Zanimivo spet bio izdelek. Kako je lahko bio izdelek škodljiv ,če je bio.

  • 06:59 28. Februar 2023.

    jebeš ti bio,eko ,vegi...vse je le tržna niša za ljudi,ki nimajo nič več zdrave kmečke pameti

  • 18:38 27. Februar 2023.

    Bio - bio fašizem!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.