LJ: prevrnilo se je gasilsko vozilo

Foto: Žurnal24 NESREČA, LJUBLJANA, TITOVA CESTA, GASILSKO VOZILO Foto: Žurnal24 NESREČA, LJUBLJANA, TITOVA CESTA, GASILSKO VOZILO Foto: Žurnal24 NESREČA, LJUBLJANA, TITOVA CESTA, GASILSKO VOZILO Foto: Žurnal24 NESREČA, LJUBLJANA, TITOVA CESTA, GASILSKO VOZILO Foto: Žurnal24 NESREČA, LJUBLJANA, TITOVA CESTA, GASILSKO VOZILO Foto: Žurnal24 NESREČA, LJUBLJANA, TITOVA CESTA, GASILSKO VOZILO Foto: Žurnal24 NESREČA, LJUBLJANA, TITOVA CESTA, GASILSKO VOZILO
Na Titovi cesti v Ljubljani se je popoldne zgodila nenavadna nesreča. V krožišču se je prevrnilo gasilsko vozilo. Na srečo se pri tem nihče ni huje poškodoval.
Oglej si celoten članek

Okoli 16. ure se je na krožišču zgodila prometna nesreča, v kateri se je domnevno zaradi neprilagojene hitrosti prevrnilo gasilsko vozilo, ki je bilo po podatkih ljubljanske policijske uprave na nujni vožnji.

FOTOGRAFIJE NESREČE SI OGLEJTE V GALERIJI.

V nesreči se je lažje telesno poškodovala ena oseba, ki so jo z reševalnim vozilom prepeljali v ljubljanski klinični center. Po nestrokovni oceni je nastalo za nekaj sto tisoč evrov materialne škode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.