LJ: Vinjen povzročil trk štirih vozil

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V soboto zvečer se je na Celovški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena štiri vozila. V nesreči, ki jo je povzročil vinjen voznik, nihče ni bil huje ranjen.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila okoli 22.30 na koncu Celovške ceste v Ljubljani oziroma v Vižmarjih. Kot je za zurnal24.si sporočil bralec prek storitve JAZ POROČAM, so bila v nesreči udeležena štiri osebna vozila.

Eden izmed voznikov, ki je bil vinjen, je z neprilagojeno hitrostjo zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v nasproti vozeče vozilo.

"Prvi se mu je malo izmaknil in je imel poškodovan samo zadnji del avtomobila. Naslednji nasproti vozeči avtomobil pa se je zaletel direktno čelno in se odbil v še en avtomobil za njim," poroča bralec.

Ob tem dodaja, da v nesreči huje poškodovan ni bil nihče.

Policija: voznik vinjen in v nesreči lažje telesno poškodovan

Nesrečo so za zurnal24.si potrdili tudi na PU Ljubljana. Dejali so, da je nesrečo povzročil voznik vozila opel astra, ki je trčil v voznika ford fieste, fiata bravo in voznico renault megana. Ugotovljeno je bilo, da je voznik vozil pod vplivom alkohola in brez vozniškega dovoljeno.

V nesreči je bil prvi voznik lažje poškodovan in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v ljubljanski Klinični center. Lažje sta bila poškodovana tudi voznik fiat brava in voznica renault megana. "V nesreči je nastalo za okoli 15.000 evrov materialne škode," so še sporočili iz PU Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:04 4. Marec 2012.

    Pa kdaj bodo začeli javno objavljati imena pijancev in tistih brez vozniške ! Razumem , da se ne more objaviti …

  • 10:13 4. Marec 2012.

    Ja novinar, odloči se.... Al so bli ŠTIRJE trki ali TRK ŠTIRIH?:)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.